2015 Bikini Modelleri

4 Haz

Bu sene plaj modasında yine birbirinden çarpıcı bikini modelleri karşımıza çıkıyor. Sıcak yaz aylarında içinizi ferahlatacak olan bu kıyafetler ünlü moda tasarımcılarının esnek dokunuşları ile süslenmiş pek çok farklı alternatif tasarıma sahip.

bikini
bikini

Bu sene en sık karşılaşacağımız bikini modelleri arasında ise halter bikini modeli yer alıyor. Yuvarlak yakaya sahip olan bu bikini modeli renkleri ve desenleri ile iddialı bir görünüm yakalamak isteyen bayanların tercihi olacak.

Plaj Modasını Takip Edin

Geçtiğimiz yıl moda olan yüksek belli bikini modelleri bu sene de moda olmayı sürdürüyor. Çizgili ve çiçekli modelleri olan bu yüksek bel bikinileri özellikle uzun boylu bayanların giymesini tavsiye ediyoruz.

bikini modelleri
bikini modelleri

Cesaret isteyen çarpıcı modeller arasında ise bu yıl transparan detaylar ile süslenmiş olan sade ve modern tasarımlı bikini modelleri yer alıyor. Eğer vücut hatlarınıza güveniyorsanız transparan detaylı bikini modellerini kullanabilirsiniz.

Son olarak her yıl moda olmayı başaran helenistik bikiniler yine karşımıza çıkıyor. Üst kısımlarındaki bağlama tarzı modelleri ile çekici ve şık bir havayı plajlarda yakalayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir