2017 Çini Karoları ile Dekorasyon Modası

1 May

Çini kültürümüzde olan bir sanat olup birçok farklı eser çini ile hayat bulabiliyor. Son derece güzel ve her biri sanatsal bir değere sahip olan çinileri günümüzde dekoratif amaçlı olarak kullanma imkanına ekonomik yol ile sahipsiniz. Özellikle 2017 yılı içinde çini karo uygulamaları dekorasyon modası içinde yer almaya başladı.

çini karo
çini karo

Çini Dekorasyon Modasının Uygulama Alanları

Çini işlemelere sahip olan karo desenleri ile ortama otantik bir hava katabilirsiniz. Mutfaklarda, salon, antre, oturma odaları, banyolar hemen hemen her yerde otantik esintiyi yakalamanız çini karolar ile mümkündür. Özellikle birçok alışveriş merkezleri, kafe gibi alanlarda da görebileceğiniz çini karo dekorasyon uygulamaları genellikle ahşabın büyüsü ile tamamlanabiliyor.

çini mutfak fayansı
çini mutfak fayansı

Çini Dekorasyon Karosunun Seçiminde Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Evinizde tercih edeceğiniz çini dekorasyon uygulaması için öncelikle nasıl bir çini karosunun en uygun seçim olduğuna karar vermeniz gerekir. Mümkün ise birkaç adet seçeneği uygulayacağınız alan ile uyumlu olup olmadığını test etmek için evinize getirerek bakabilirsiniz. En uygun olan seçimi tercih ederek uygulamaya yer vermeniz mümkün. Tüm alanın çini ile bezenmesinden ziyade sade tonlara sahip olan karolar ile bütünlük yaratmanız daha şık bir etki yakalamanızı sağlayacaktır. Ayrıca daha da uygun ve ekonomik bir çözüm olarak da sunulabilir. Bunun yanı sıra ahşap paneller ile de oldukça uyumludur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir