2018 Kış Renkleri

7 May

Günümüzde artık her sene mevsimler içerisinde en fazla kullanılan renkler modacılar tarafından belirleniyor ve bu renklere göre parçalar tasarlanıyor. 2018 yılında kış ayı için de insanların kullanabilecekleri renkler şimdilerde belirlenmiş durumda.

kış renkleri
kış renkleri

Kırmızı ve Nar Çiçeği

Genel itibari ile yılbaşı rengi olarak da bilinen kırmızı, 2018 yılı içerisinde en fazla tercih edilen renkler arasında bulunacak. Kırmızıya ise turuncu ve nar çiçeği renkleri eşlik edecek. Bu rengi dış giyimde kullanmak isteyenler ise kırmızının koyu tonlarını tercih edebilirler.

Nötr Gri

Kapalı ve yağışlı havalar söz konusu olduğu zaman pek çok kişinin aklına öncelikli olarak gelen renklerin başında gri yer alıyor. Fakat gri rengi kullanmak isteyenlerin bu rengi biraz da olsa hareketlendirmeleri gerekmektedir. Bunun içinse ideal renkler metalik tarzdaki renkler olacaktır. Böylece ortaya oldukça etkili sonuçlar çıkmış olur.

kış modası
kış modası

Açık Pembe

Bir önceki sene pembe rengi kış aylarında kullanmak isteyenler canlı ve koyu tonlar arasından seçimlerini yapıyorlardı. Şimdilerde ise artık kullanılacak olan pembe renk çok daha açık tonlarda oluyor. Özellikle de saten elbiseler ve kalın kazaklar kullanılmak istendiği zaman bu rengin seçilmesi sonrasında kış ayları şık bir şekilde geçmiş olacaktır.

Koyu Mavi

Kış aylarında kendileri için en iyi kombinleri ortaya koymak isteyenlerin tercihlerinden biri koyu mavi ve tonları. Özellikle de altın ve mor renk ile kombinlenecek olan koyu mavi tonları; dikkat çekmek isteyen insanların isteklerini yerine getirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir