2015 İlkbahar Yaz Modası

31 May

Moda gündemi, birçok zaman eskilere dönüş yapabiliyor. Tasarım çizgilerinde yeniliklerin hakim olduğu ama eski zamanlardan esintilerde bulunan ürünler, bu seneye de damgasını vuracak gibi gözüküyor.

etek modası
etek modası

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde, moda takipçileri merakla yeni çıkan ürünleri beklemeye başladı. Beklentileri de boşa çıkmadı diyebiliriz. İlkbahar yaz modası, bu sene de 70’li yılların esintileri ile dolu.

2015 Yaz Modasında Neler Var?

Bu sene moda kreasyonlarında, hem eskiye dönüş var, hem de yeni çizgilerin hakim olduğu kıyafetler gündemde.

moda
moda

Süet her sene kendini yenileyen kumaşlardan. Bu sene de modaya damgasını vurmayı başardı. Öne çıkan tasarımlardan, ince süet kumaşlardan tasarlanan; gömlek, etek, elbiselerin yanı sıra, ayakkabı ve çantalarda kullanılıyor.

70’ler bu sene modasına da damgasını vuruyor. Bohem tarzında tasarlanan kıyafetlerin yanı sıra; platform topuk sandaletler, İspanyol paça pantolonlar, yamalı kot kumaşlar ve gökkuşağı rengine sahip kıyafetler, bu senenin moda gündemindeler.

yazlık kıyafet
yazlık kıyafet

Bu senenin modası, ordu kıyafetlerinden esinlenmiş. Haki renklerde kıyafetler, bu senenin modası arasında yerini aldı. Trençkot ve parka kıyafetler, bu sene modasının önemli parçaları arasında yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir