2015 Yılı Modası Mus Çoraplar

10 Ara

Moda ve kıyafet seçimi denince akla en son gelen parçalardan biri belki de çoraplar…Ancak son yıllarda özellikle 2015’ te kendini bu imajdan sıyırarak öne çıkan mus çoraplar, elbiselerinizin ve eteklerinizin altına giyebileceğiniz ve size farklılık katan en güzel tamamlayıcı parçalardan biri haline geldi.

Desenli Çoraplar
Desenli Çoraplar

Özellikle son yıllarda kendini yenileyen, sadece çorap olmaktan çıkarak kıyafetlerinize, şortlarınıza farklı bir hava katan mus çoraplar rengarenk tasarımları ve modelleriyle size renk katıyor.

 Hangi Çorap Modeli Bacaklarınıza Uyar?

 Eğer bacaklarınızın inceliğinden şikayetçiyseniz enine desenli mus çorapları tercih etmelisiniz. Bacaklarınızı daha kalın ve düzgün gösterecektir.

Tam tersi kalın bacaklara sahipseniz, boyuna çizgili ve desenli çoraplar sizin için ideal olacaktır. Ayrıca bacak boyunuz kısaysa bacak boyunuz da daha uzun görünecektir. Ayrıca daha ufak desenli çorapları tercih etmelisiniz.

Mus Çoraplar
Mus Çoraplar

Bacaklarınızda çarpıklık sorunu var ise geometrik ve köşegen desenli çoraplar bacaklarınızın düzgün görünmesini sağlayacaktır.

Diz boyu eteklerle giyebileceğiniz soket çoraplar, mini şort ve eteklerin altına giyebileceğiniz rengarenk desenli mus çoraplar ile kendi moda akımınızı yaratabilir ve farklı olabilirsiniz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir