2015 İlkbahar- Yaz Kadın Modası

3 Nis

Yeni sezonun bu denli yakın olmasıyla beraber tüm kadınlar 2015 yeni modasını merak ediyorlar. İlkbahar- yaz sezonu incelendiğinde yine baharın hareketliliği ile beraber sıcak ve enerjik parçaları göreceksiniz. Kıpır kıpır ve capcanlı bir yaza girmeden farklı parçalardan oluşan ilginç tasarımları deneyebileceksiniz.

yaz modası
yaz modası

Potikarelerin, püsküllerin ve çicek desenlerinin sokak modasında devrim yaratacağını şimdiden söylemekte fayda var. Bol pantolonlar yine bu sezon revaçta olacak. Zaman zaman denim kumaşlarla ve militer kıyafetlerle de göz göze gelebilirsiniz.

sonbahar modası
sonbahar modası

Bohem ve Potikare Vazgeçilmezliği

Her sezon farklı tasarımlarla bizi karşılayan bu iki desen 2015 ilkbaharında da yerini alıyor. Yine farklı renklerin sentezi bohem merkezine yerleşmiş durumda. Pembenin ve fuşyanın şekerliği, greyfurt ve deniz mavisinin tatlılığı bohem modasında tercih edilen renkler arasında olacak.

kadın modası
kadın modası

Bohem modasının olmadığı bir sezon düşünülmez değil mi? O halde şimdiden bu renklerin sentezini yakalamaya çalışmalısınız. Konserler, festivaller ve daha birçok etkinlikler için uyum sağlayan bohem modası bu sezon gece kıyafetlerine de taşınıyor. Pastel ve canlı renklerin uyumunu potikare deseniyle kombinleyebileceksiniz. Bu sevimli kareler hem şık hem de spor kombinler yapmanıza yardım edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir