2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

26 Kas

Giray Sepin İstanbul moda haftası kapsamında hazırlamış olduğu Neptün koleksiyonu ile moda tutkunu olan beylere seslendi. Adını deniz tanrısı Posedion’dan esinlenerek koyduğu bu tasarımlarında deniz mavisi ve saman yolunun uzaklardaki gizemli yıldızları ile sentezleyerek farklı bir çizgiden yol almış.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Giray Sepin kullandığı parlak kumaşları, jakar desenleri ve farklı örgü teknikleri ile bu iddiasına devam edeceğe benziyor. Erkek giyim ağırlıklı defilesinde birçok çeşitte kıyafetler yaratan Giray Sepin daha çok beyaz, ekru ve gümüş ve siyah renklerin ağırlıklı olduğu bir ilkbahar/yaz çalışması yapmış.

Moda trendlerinin bu defilelerle belirlendiği haftada kendisi stil sahibi ve modern tarz sahibi erkeklere bu kreasyonu ile seslenmiş oldu.

Moda Tutkunları İçin Neptün Koleksiyonu İncelenmeye Değer

Yarattığı koleksiyonda en önemli parçalardan biri de kapüşonlu yağmurluklar. Sıcak renklerin hakim olduğu bu parçaların yanında tişört ve gömleklerde amaçladığı nokta rahatlığın yanında durabilen şık bir görünüm olmuş.Bu parçaları ile birlikte kullandığı şort ve spor ayakkabılar ile hoş bir sentez sağlayarak modacıların beğenisini kazandı.

İlkbahar Yaz Koleksiyonu
İlkbahar Yaz Koleksiyonu

İlkbahar/yaz çalışması üzerinde deniz temelli konseptini martı desenli kazaklar ve derin mavilerle her parçada belli etmiş olan Giray Sepin yaz giyimine tarz, enerji ve trend katmak isteyenler için önemli bir örnek oldu. Trikolarda kullandığı modern ve geometrik çizgiler, akışkan kumaşlar keten ve pamuktan ürettiği parçalar moda tutkunları dikkatini çekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir