2015 Plaj Modası

12 Haz

Yaz aylarının gelmesiyle birçok modacı, 2015 yılı için oluşturdukları yeni bikini ve mayo kreasyonlarını görücüye çıkarmaya ve moda sahnelerinde yeni tasarımlarını tanıtmaya başladılar. Moda severlere plajlarda çok renkli bir yıl geçireceklerinin sinyallerini veren modacılara göre işte 2015 yılının en trend parçalarıyla bu senenin plaj modası

bikini
bikini

Plajlar Rengârenk Bir Havaya Bürünecek

Bu yılın en dikkat çeken tasarımı, pencereli mayo ve bikini modelleri olacak. Özellikle mayolarda ön plana çıkan pencere dekolteler, plajda en sık görülen mayo modeli olacak gibi görünüyor. Ayrıca pencere ayrıntısı sayesinde sıradan bir mayo bile hem şık hem de spor bir görünüm kazanacak.

Kesikli olan ve Cut-Out adı verilen mayokiniler de bu sezonun en trend modelleri arasında yerini alıyor. Rengârenk bir görünüme bürünen ve farklı birçok desenin uygulandığı kesikli mayokini modellerinde en göze çarpan desen ise, geometrik ve etnik desenler olacak.

mayo
mayo

Kıyafetlerde de son yıllarda iyi bir geri dönüş yakalayan yüksek bel modası, bu yıl kendini bikini modellerinde de gösterecek. Özellikle kilolu ve kısa boylu kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında olan yüksek belli bikinilerde en gözde modeller ise nostaljik renkler ve desendeki tasarımlar olacak.

Fırfır ve püskül de bu yılın en moda ayrıntılarından biri olmalı ki, moda tasarımcıları plaj kıyafetlerinde bile onlardan vazgeçemiyor. Özellikle straplez üstlerde uygulanan fırfır ve püskülün ön planda olacağı bikini ve mayo modelleri, eskisine göre çok daha eğlenceli ve güzel görünecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir