Modern Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

22 Kas

Modern bir salon dekore etmek istiyorsanız, öncelikle salonunuzu detaylar ile kalabalık bir hale getirmekten ziyade daha sade ve etkili parçaları seçmeniz gerekiyor. Moda olan mobilyalar ve aksesuarlar yerine de modern duruşunuzu bozmayacak olan kendi tarzınızı yaratabileceğiniz parçalara yönelmeniz gerekiyor.

salon
salon

İşlevsel ve ekonomik açıdan tasarruflu bir dekorasyon yapmak istiyorsanız aksesuar kullanımınızı çoğaltarak mobilya kullanımınızı aşağı seviyelere indirebilirsiniz. Modern aksesuarlar ile dekorasyon bütünlüğünüzü sağlarken, mobilyaların az olmasından dolayı modern dekorasyondaki ferahlık hissini iyi bir şekilde elde edebilirsiniz.

salon dekorasyonu aksesuarları

Doğal Mobilyalar Seçin

Doğal malzemelerin kullanıldığı parçalar ile mekanlarınızı süslerken kalabalık bir görünüm oluşmasının önüne geçmelisiniz. Dekorasyona canlılık katabilmek için renkleri ve desenleri doğru şekilde kullanarak çeşitli objeler ile bu detayları desteklemelisiniz. Modern dekorasyonda en fazla yer alan renkler ise; beyaz, gri ve metalik renklerdir.

salon dekoru
salon dekoru

Salonunuzda modern duruşu en iyi şekilde yakalayabilmek için tek tipte renk ve desenden de uzak durmalısınız. Çeşitlilik içerisinde sadeliği elde ettiğiniz zaman uyumlu bir stil yaratmış olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir